Het creëren van 'Happy Athletes' zorgt voor het hoogst haalbare succes!

Om een paard optimaal te kunnen trainen moeten de omstandigheden perfect zijn, een paard moet zich een 'happy athlete' voelen om tot de beste prestaties te kunnen komen. Dit begint met het gebit, dat moet in orde zijn zodat voedsel goed opgenomen kan worden en het bit prettig in de mond ligt. De voeten moeten goed bekapt of beslagen zijn zodat niets een goede beweging in de weg staat.
Verder moet de algemene conditie in orde zijn. Dat wordt bereikt door kwalitatief goed (ruw) voer en, indien nodig, ondersteunende mineralen en vitamines. Daarnaast wordt het hanteren van juiste ontwormingsschema's door ons niet onderschat. We beschikken over meerdere paddocks en weides zodat een juiste balans tussen werk en ontspanning gewaarborgd is.

Het creëren van 'Happy Athletes' zorgt voor het hoogst haalbare succes!
null

Keuringsklaar maken

Een keuring is een momentopname waarbij alles perfect moet zijn. We laten in het gehele traject naar de keuring toe dan ook niets aan het toeval over. Wanneer het paard zich prettig voelt en optimaal getraind kan worden, zorgen wij voor een op maat gesneden trainingsschema waardoor het paard op het juiste moment kan stralen.


Lees meer over het keuringsklaar en zadelmak maken

Met beleid en vertrouwen zadelmak maken

Het zadelmak maken is een belangrijk moment in het leven van een paard. Dit dient met beleid en geduld te gebeuren en is in het belang van zijn verdere carrière. Bij ons zult u dus geen ouderwetse 'cowboytaferelen' aantreffen tijdens deze periode. We hebben al vele paarden op prettige wijze zadelmak gemaakt.

Zodra dit gebeurd is, kan één van onze ervaren ruiters de paarden onder het zadel verder trainen totdat ze klaar zijn om op concours te gaan. Deze fijne ruiters bereiden de hengsten en merries perfect voor op hun verrichtingsonderzoek respectievelijk ibop-/eptb test.

Met beleid en vertrouwen zadelmak maken

"De focus ligt op de optimale verzorging van het paard"

Zadelmak maken

Met veel rust en vertrouwen maken wij uw paard zadelmak en trainen het daarna door zodat u er thuis fijn mee aan het werk kunt.

Keuringsklaar maken

We trainen uw merrie of hengst in aanloop naar het keuringsseizoen en zorgen ervoor dat ze er op het moment suprême fantastisch voorstaan.

Klaarmaken voor een aanlegtest

In samenwerking met verschillende ervaren ruiters kunnen we uw paard verder trainen onder het zadel.

Tarieven 2024

Download
Accommodatie

Accommodatie
42 ruime en lichte stallen met 4 hectare weiland en alle benodigde faciliteiten.

Onze hengsten