Werk vanuit passie

MvM Horses wordt gerund door Matthijs en Sandra van Middelkoop. Matthijs is geboren in het Gelderse Spankeren, werd op jonge leeftijd gegrepen door het paardenvirus en ging vervolgens met de fiets rond om bij mensen thuis pony's te rijden. Na zijn opleiding (HBO Bedrijfskunde) heeft Matthijs twee jaar bij de huidige buren, De Havikerwaard, gewerkt. Daarna volgde een lange werkzame periode bij Aris van Manen. In deze leerzame periode is Matthijs onderdeel geweest van vele keuringssuccessen en heeft hij een omvangrijk netwerk op weten te bouwen.

Sandra was als klein meisje al vaak te vinden op de hengstenhouderij van haar opa, Stal Nieuwmoed in Vorden. Daar hielp ze mee met het klaarmaken van, vooral pony's, voor hengstenkeuringen. Ze reed veel goedgekeurde hengsten op wedstrijden en tijdens verrichtingen.

Werk vanuit passie

Succesverhalen

Meerdere merries getraind door ons hebben op nationale keuringen uitmuntende resultaten behaald!

Zesmaal trainde wij de nationaal kampioen en tweemaal de reservekampioen.

Meerdere veulenkampioenen klaargemaakt door ons!

Zes keer ging een veulen, klaargemaakt door MvM Horses, met de titel naar huis en tweemaal met de reservetitel.

MvM Horses trainde meerdere uiteindelijke dekhengsten!

Meerdere hengsten, getraind door MvM Horses, zijn uiteindelijk goedgekeurd voor de dekdienst. In Nederland worden er ieder jaar rond de 15 hengsten goedgekeurd uit 700 aanmeldingen.

Fokkerij en merriebegeleiding

Fokkerij en merriebegeleiding

Door onze passie voor de fokkerij volgen wij de ontwikkelingen van de fokkerij, sport en veilingen op de voet. Deze ontwikkelingen nemen wij mee om de fokker te kunnen adviseren over de hengstenkeuze. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van de hengsten op ons station maar zullen ook de hengsten van onze collega’s adviseren indien dat tot een betere match leidt.

Merriebegeleiding

Wij hebben een goede samenwerking met Drs Maaike Lautenschutz - Soethout op het gebied van merriebegeleiding en embryotransplantatie. Door onze intensieve samenwerking en korte lijnen profiteert uw als klant van:

lage verzendkosten
lage stallingskosten (op ons station)
goede ET resultaten
hoog drachtigheidspercentageVoor meer informatie:
https://www.vppaard.nl/voortplanting/

Accommodatie

We hebben dit seizoen een bijzondere selectie hengsten voor u!
Een mooie mix van bewezen GP verervers en jonge talenten.

Onze hengsten