Naughty Boy van de Hagenhorst

Naughty Boy van de Hagenhorst

Apardi x Diamant de Semilly

Naugthy Boy van de Hagenhorst is een opvallend mooie zoon van de 1.60 springende Apardi (Corland x Kannan). Onder het zadel van Daniel Bluman had Apardi een schitterende carrière en liep hij in 2016 zelfs op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Gefokt uit de Pardie-stam is hij de volle broer van Bacardi VDL en de halfbroer van Dapardie, beide succesvol op 1.60 niveau. De eerste nakomelingen van Apardi zijn geboren in 2017 en lijken veelbelovend.

Naugthy Boy is gefokt bij Hagenhorst Horses uit de merrie Unique XVIII (Diamant de Semilly x Alcazaro). Unique gaf al enkele goed presterende kinderen waaronder de 1.45 springende Cukuta (v. Carthago). Verderop in de moederlijn zien we de merrie Option (Lord x Ramiro) die de moeder is van maar liefst 5 GP paarden. Haar moeder is de beroemde Holsteiner merrie Golda die zeer veel invloed heeft gehad in de fokkerij. De hengsten Diarado, Corofino I & II, Coriano en Chello I, II en III gaan allemaal terug op Golda. Behalve deze invloedrijke dekhengsten, vinden een groot aantal sportpaarden hun oorsprong in deze Holsteiner-stam.

Naughty Boy is een hele moderne, mooie hengst met een fijn karakter. Tijdens het springen valt zijn fantastische techniek, instelling en souplesse op, daarnaast beschikt hij over een zeer goede galop.

  • Kleur: Bruin
  • Schofthoogte: 167 cm
  • Leeftijd: 3
  • Stamboom: AES
  • Predicaat:

Kosten

€ 600,- exclusief BTW. en verzendkosten

Neem contact met ons op
Fotogalerij (2)

Stamboom

Apardi Corland Cor de la Bryere
Thyra
Supardi Kannan GFE
Gupardie
Unique XVIII Diamant de Semilly Le Tot de Semilly
Venise des Cresles
Hedja Alcazaro
Dalida II