Mister Hornet DDH

Mister Hornet DDH

Cornet Obolensky x Quarnac du Mesnil

De vader van de Selle Francais gefokte Mister Hornet DDH behoeft geen verdere introductie. Na een zeer succesvolle carrière met Marco Kutscher levert Cornet Obolensky (Clinton x Heartbreaker) als dekhengst het ene top springpaard na het andere. Cornet d’Amour, Cornado I, Coree, Cornet du Lys, Comme il Faut, de lijst met GP paarden is oneindig. Met goedgekeurde zonen zoals de reeds genoemde Comme il Faut, Cornet du Lys, Balou du Reventon en Maestro van de Bisschop heeft hij zijn naam als stempelhengst reeds waar gemaakt.

Wat Mister Hornet uiterst interessant maakt, is de combinatie van Cornet Obolensky met een fantastische Franse moederlijn. Zijn moeder Arnacquine du Mesnil springt op 1.40 niveau in Amerika en gaf een 1.30 paard. Haar vader is de Jarnac zoon Quarnac du Mesnil, succesvol op 1.50 niveau. De oma van Mister Hornet, een dochter van 1.40 paard Billy de Baugy, gaf verscheidene internationale springpaarden waaronder Kysia du Mesnil die succesvol was op GP niveau. Uit de directe moederlijn komen daarnaast de GP paarden Gran Mamut, Azilis du Mesnil, Bugatti du Lys en de goedgekeurde hengst Django du Lys.

Mister Hornet typeert zich als een zeer meewerkende hengst met een geweldige instelling. Zijn galop is lichtvoetig met veel balans. Op de sprong laat hij een fantastische techniek zien met uitstekend lichaamsgebruik en is hij zeer snel van de grond. Dat in combinatie met zijn voorzichtigheid en onbegrensde vermogen maakt hem tot een zeer compleet springpaard. Tijdens het verrichtingsexamen van het KWPN kreeg hij fantastische cijfers waaronder maar liefst een 9 voor zijn aanleg als springpaard. Afgelopen hengstencompetitie was Mister Hornet de “talk of the town” met een aantal fantastische nulrondes.

  • Kleur: Donkerbruin
  • Schofthoogte: 167 cm
  • Leeftijd: 5
  • Stamboom: KWPN SF
  • Predicaat:

Kosten

€ 900,- exclusief BTW en verzendkosten

Neem contact met ons op
Fotogalerij (2)

Stamboom

Cornet Obolensky Clinton Corrado I
Urte
Rabanna van Costersveld Heartbreaker
Holivea van Costersveld
Arnacquine du Mesnil Quarnac du Mesnil Jarnac
Elma du Mesnil
Girandole Bill de Baugy
Valserine II