Finishing Touch Wareslage

Finishing Touch Wareslage

Quival x Toulon

Dit seizoen mogen wij u iets bijzonders aanbieden: 5* GP hengst Finishing Touch Wareslage! Met zijn Finse amazone Juulia Jyläs sprong hij de moeilijkste parcoursen en boekte hij spectaculaire overwinningen op 1.60 niveau. De uiterst succesvolle combinatie plaatste zich voor de Global Champions Tour en Wereldbeker wedstrijden. Finland zond hen naar de Wereld- én Europese kampioenschappen.

De vader van deze opvallende donkerbruine hengst Quival is een zoon van fenomeen Quidam de Revel die aangepaard werd met een Holsteiner moederlijn. Een combinatie die al vaker zeer succesvol is gebleken. Qualita van de Groene Haag (v. Toulon) is de moeder van Finishing Touch. Onder een Koreaanse ruiter was deze merrie succesvol actief op 1.60 niveau. Zij wonnen o.a. teamzilver op de Aziatische Spelen en eindigden op een knappe 12e plaats individueel. De moeder van deze merrie sprong op 1.40 niveau en haar vader is de stempelhengst Toulon. Als zoon van Heartbreaker sprong hij onder Hubert Bourdy op het hoogste niveau. Inmiddels is hij de vader van vele toppaarden zoals IQ van het Steentje, Dieu Merci van T&L en Vancouver de Lanlore. Verderop in de merrielijn zien we topverervers Grandeur en Lys de Darmen.

De eerste nakomelingen van Finisching Touch Wareslage zijn geboren in 2017. Uit een zeer gering aantal dekkingen zijn reeds diverse toptalenten boven komen drijven. Zo heeft Karim El Zogby de zesjarige Next Fini T sinds kort onder het zadel, waar hij veel geloof in heeft. Red Moon (mv Indoctro) werd na een aansprekend optreden tijdens de Hengstenkeuring in Den Bosch aangewezen voor het verrichtingsonderzoek. In het oog springend zijn balans, bloed en mentaliteit die Finishing Touch meegeeft aan zijn kinderen. Een hengst die zeker in de huidige fokkerij het verschil kan maken en die wij u dit seizoen met trots aanbieden.

Kosten

€ 1.200,- excl. BTW en verzendkosten

Neem contact met ons op
Fotogalerij (2)

Stamboom

Quival Quidam de Revel Jalisco B
Di
Timmendorf Carneval
Nanna
Qualita van de Groene Haag Toulon Heartbreaker
Nikita
Graffitie Grandeur
Marlys