Lord Sandro DDH

Lord Sandro DDH

Lordanos x Sandro

Na een prachtige carrière geniet Lord Sandro bij onze buren "De Havikerwaard" van zijn welverdiende pensioen. Dé kans voor u om hem te gebruiken als dekhengst, want ondanks zijn bescheiden aantal nakomelingen lijkt hij zijn kwaliteiten door te geven! Gezien zijn afstamming is dat niet opmerkelijk.

Zijn vader Lordanos (Landos x Ahorn Z) was zelf een geruime periode zeer succesvol op hoog niveau met de gehele familie Sosath. Gefokt uit de bekende Holsteiner stam 776 heeft hij vele Grand Prix paarden geleverd zoals Lordana, La Vista, La Casino en Let’s Fly. Maar liefst 160 van zijn kinderen liep 1.40 of hoger, een ongekend aantal!

Aan moederszijde van Lord Sandro zien we het bloed van Sandro Z, Domino en Granit. Zijn zus Saphira gaf meerdere goede sportpaarden waaronder Long Life 6, succesvol op 1.40 niveau. Verderop in de moederlijn zien we het 1.60 paard Golo. De Granit merrie Geranie zien we terug achter de hengsten Balou du Rouet, Balou du Reventon, Chatinue en Ballissimo, die daarbij alle vier succesvol zijn (geweest) op 1.50 of hoger niveau. De 1.60 paarden Cassius en Vertical Limit vinden tevens hun oorsprong in deze relatief kleine stam, die werkelijk bol staat van de sport!

Een groot gedeelte van zijn carrière was Lord Sandro succesvol met Bart Bles. Zij behaalden fantastische resultaten tijdens CSI 5* wedstrijden o.a. in Hickstead, Helsinki, Verona en Oslo. Zij verdedigden meerdere malen de Nederlandse driekleur. De chique voshengst toonde altijd ontzettend veel inzet, vermogen en techniek tijdens zijn optredens.

Een aantal van zijn geringe hoeveelheid nakomelingen springt inmiddels op internationaal niveau en beschikt over hetzelfde fanatieke, meewerkende karakter als hun vader.

  • Kleur: Vos
  • Niveau: 1.60
  • Schofthoogte: 168 cm
  • Leeftijd: 20
  • Stamboom: KWPN Oldenburg OS
  • Predicaat:

Kosten

€ 1.000,- exclusief BTW en verzendkosten

Neem contact met ons op
Fotogalerij (1)

Stamboom

Lordanos Landos Lord
Uta V
W-Ashley Ahorn Z
Sofia
Sophie Sandro Sacramento Song XX
Duerte
Gelizia Domino
Geranie