Take Off de Muze

Take Off de Muze

Mosito van het Hellenhof x Vigo d'Arsouilles

Ontzettend blij zijn we met de Zangersheide gekeurde Take Off de Muze (Mosito van het Hellenhof x Vigo d’Arsouilles x Robin I Z) op ons station! De prachtige vos liet zich zeer goed zien tijdens de Belgische Hengstencompetitie. Hij toonde daar zijn goede galoppade, techniek en vermogen. Daarnaast is de hengst zeer makkelijk te rijden. Zijn vader is de 1.60 hengst Mosito van het Hellenhof die met Bernardo Alves vorig jaar tweede werd in de 5* Rolex GP in Knokke. Mosito stamt af van Elvis ter Putte uit de merrielijn van o.a. Actionbreaker, Quasimodo van de Molendreef en Kasper van het Hellenhof.

De moederlijn van Take Off is niet minder indrukwekkend; zijn oma is de topmerrie van Mallin Bayard, Butterfly Flip. Zij is o.a. de moeder van de 1.70 springende Flip’s Little Sparrow, Flip’s Fairytale (1.50) en de moeder van Take Off, Vigo’s Flip de Muze (1.45).

Dit seizoen liep Take Off de Muze zijn eerste hengstencompetitie. Daarin viel hij op met zijn vermogen, galoppade en sterke manier van springen.

Kosten

€ 200,- bij bestellen, € 600,- bij dracht. Excl. BTW en verzendkosten.

Neem contact met ons op
Fotogalerij (3)

Stamboom

Mosito van het Hellenhof Elvis ter Putte Diamant de Semilly
Ukase ter Putte
Hadise van het Hellenhof Nabab de Reve
Valentiana
Vigo's Flip de Muze Z Vigo d'Arsouilles Nabab de Reve
Illico d' Arsouilles
Butterfly Flip Robin I Z
Baderna xx