Kasper DDH

Kasper DDH

For Pleasure x Baloubet du Rouet

De afstamming van Kasper DDH is er één om van te watertanden. Gefokt uit één van de beste stammen van Frankrijk, in combinatie met de fantastische stempelhengsten For Pleasure, Baloubet du Rouet en Quidam de Revel. Deze hengsten hebben, zonder uitzondering, op het sportieve vlak tot de verbeelding sprekende resultaten behaald en een uitzonderlijk grote invloed op de hedendaagse fokkerij. For Pleasure was een zeer lange periode één van de steunpilaren van het Duitse team. Hij behaalde zowel in Atlanta als Sydney een gouden team medaille op de Olympische Spelen. Na zijn zeer lange sportcarrière voorzag hij de wereld van grote talenten, waaronder Fit For Fun, Epleaser Z, For Joy van ’t Zorgvliet en Funky Fred. Het is niet voor niks dat hij bovenaan in verschillende rankings terug te vinden is als top-vererver.

Moeder Bilitys de Lys is een dochter van de andere grootheid in zowel sport als vererving: Baloubet du Rouet. Onder Rodrigo Pessoa won de voshengst o.a. Olympisch goud en drie Wereld Bekers op rij. Zijn nakomelingen doen inmiddels niet veel voor hem onder, denk alleen maar aan Chaman, Bubalu VDL, Sydney un Prince en Palloubet d’Halong. De oma van Kasper, Quarmen de Toscane, is de volle zus van twee zeer succesvolle 1.60 paarden en tegelijkertijd goedgekeurde: Rahotep de Toscane en Jadis de Toscane. Buiten deze twee toppers komt er een groot aantal internationale springpaarden uit de directe moederlijn, zoals o.a. de nieuwe ster van Steve Guerdat Easy Star de Talma.

Kasper DDH toont zelf zeer veel vermogen onder het zadel, heeft veel lichaamsgebruik en een fantastische instelling.

Opvallend is dat uit een gering aantal dekkingen verschillende nakomelingen zeer goed presteren. Zo won een Kasper dochter de vierjarige competitie tijdens CSI Ommen terwijl een andere vierde werd. De opvallende schimmel Only DDH (mv. Valentino DDH) won de Youngsters Ruurlo. Op de stamboekkeuring kregen dochters Ocelotte DDH en Papillon DDH hoge punten. De Kaspers vallen op door hun fijne rijdbaarheid, instelling en atletisch vermogen.

  • Kleur: Vos
  • Niveau: 1.30
  • Schofthoogte: 1.64 cm
  • Leeftijd: 9
  • Stamboom: KWPN
  • Predicaat:

Kosten

€1.000,- Excl. BTW en verzendkosten

Neem contact met ons op
Fotogalerij (5)

Stamboom

For Pleasure Furioso II Furioso xx
Dame de Ranville
Gigantin Grannus
Goldi
Bilitis des Lys Baloubet du Rouet Galoubet A
Mesange du Rouet
Quarmen de Toscane Quidam de Revel
Fanny du Murier