O-Chacco DDH

O-Chacco DDH

Chacco Blue x Quinn van de Heffinck

O-Chacco DDH heeft een geweldige afstamming! Niet alleen aan vaderskant met één van de meest gewilde hengsten ooit; Chacco Blue, ook overgrootmoeder Only Picobello Z doet van zich spreken. Een fantastische merrie die met in het oog springende nafok haar stempel drukt. Die afstamming in combinatie met een schitterend sportlijf, een fijn meewerkend karakter en super springmanieren maakt O-Chacco zeer interessant als dekhengst.

Aan vaderskant zien we de helaas veel te vroeg overleden fabelachtige Chacco Blue (Chambertin x Contender). In zijn korte leven liet hij imponerende parcoursen zien met klinkende resultaten waaronder een derde plek in de Grote Prijs van Aken met Andreas Kreuzer. Zijn nalatenschap is met namen als Explosion (Ben Maher), Chacanno (Henrik von Eckermann), Chacco Kid (Eric Lamaze) Chaqui Z (Shane Sweetnam), Camilla (Denis Lynch), Blue Movie (Rowan Willis) en Calisto Blue (Daniel Deusser) indrukwekkend.

De moeder van O-Chacco DDH is Maquinn vd Heffinck. Zij loopt zeer succesvol op 1.50 niveau met de Belgische Leonie Peeters. Op haar beurt stamt Maquinn af van de 1.60 springende Quinn van de Heffinck. Hij is een zoon van For Pleasure en Concetta. Laatstgenoemde is tevens de moeder van de goedgekeurde hengst Foncetti van de Heffinck (1.55 springen).
De oma van O-Chacco DDH is Isolde vd Heffinck. Deze dochter van Contact vd Heffinck liep op 1.50 niveau en heeft een hele reeks aan internationaal springende broers en zussen. De meest in het oog springende van deze reeks is Romeo 88 die met Harry Charles brons won met het Engelse team op het WK 2022 in Herning. Hun moeder Only Picobello Z (v. Orlando) is één van de beste merries in België die haar fokcarrière combineerde met het springen op 1.40 niveau. Haar moeder Pleasure Picobello werd uitgebracht in de sport op 1.60 niveau met Max Kuhner. De verdere bloedopbouw met Papillon Rouge en Grannus maakt deze stam in de basis uiterst sterk.

De fraaie langgelijnde hengst liet zich zeer goed zien tijdens het KWPN verrichtingsonderzoek en werd met uitstekende cijfers goedgekeurd. O-Chacco DDH zal bij Hester Klompmaker opgeleid worden en dankzij zijn aanleg, werkwilligheid en genen ligt een zeer rooskleurige toekomst in het verschiet!

De eerste veulens van O-Chacco DDH zijn dit voorjaar geboren en daar zijn we erg enthousiast over! Ze beschikken over ras, uitstraling en een fantastische galoppade.

Kosten

€ 1.000,- Excl. BTW en verzendkosten.

Neem contact met ons op
Fotogalerij (5)

Stamboom

Chacco Blue Chambertin Cambridge
Desiree VII
Contara Contender
Godahra II
Maquinn vd Heffinck Quinn van de Heffinck For Pleasure
Concetta
Isolde vd Heffinck Contact van de Heffinck
Only Picobello Z