Parodie

Parodie

Alexandro P x Victory

De prachtige schimmel Parodie (Alexandro P x Victory) was het gesprek van de dag tijdens de hengstenkeuring van het de Gelderse hengsten. Hij viel op met zijn fantastische exterieur, ruime en krachtige bewegingen en zijn goede instelling tijden het springen.

Zijn vader Alexandro P behoeft nauwelijks nog toelichting. De preferente Gelderse hengst levert niet alleen toppers in de keuringsbaan en menwereld. In de dressuurring zijn er tevens vele talentvolle Alexandro’s terug te vinden.

De moeder van Parodie, Beginning (preferent en ster), gaf maar liefst 4 menpaarden die op internationaal niveau uitgebracht worden, het Z1 dressuurpaard Highlight en de Nederlands kampioen van de driejarige merries Gerona (een volle zuster van Parodie). Op haar beurt stamt Beginning af van Victory, een zoon van de overbekende Manno, en keur, preferente merrie Rona. Rona is tevens de moeder van het PSG/ Inter I dressuurpaard Gracieus. Verderop zien we de hengsten Factor en Ganges.

Wij hebben zeer veel vertrouwen in deze jonge hengst, waar we iedere dag met veel plezier mee werken. Tijdens de hengstenkeuring in Den Bosch werd Parodie aangewezen voor het verrichtingsonderzoek en als kers op de taart werd hij "premie hengst" verklaard.

  • Kleur: Schimmel
  • Schofthoogte: 1.65 cm
  • Leeftijd: 4
  • Stamboom: KWPN
  • Predicaat: Premie hengst

Kosten

Een speciale prijs van € 500,- voor zijn verrichting. Bij goed gevolg van zijn verrichtingsexamen zal de prijs € 800,- worden. Excl. BTW en verzendkosten.

Neem contact met ons op
Fotogalerij (4)

Stamboom

Alexandro P Koss El Corona
Erona
Itilde Sateliet
Fitilde
Beginning Victory Manno
Rinova
Rona Factor
Marinda