Vijf stermerries op stamboekkeuring op eigen terrein!
02-07-2024 Eveline Oosterveld

Vijf stermerries op stamboekkeuring op eigen terrein!

Afgelopen vrijdag mochten we het KWPN wederom verwelkomen op ons bedrijf voor een stamboekkeuring. Uiteraard deden we zelf met meerdere door ons klaargemaakte merries mee. We waren enthousiast over deze paarden en hun kwaliteiten, en gelukkig werd dit ook door de jury gewaardeerd!

Rivanta Weerning (Finishing Touch x Up to Date, fokker R. Lanting, geregistreerde H. van Triest, Elburg) kreeg 75 punten voor exterieur en 80 punten voor het springen. Zij kreeg onder andere 80 punten voor haar techniek en vermogen.

Met 75 punten voor het springen en 70 punten voor exterieur werd Rilena (Poker de Mariposa x Ultimo, fokker en geregistreerde G.P. Miedema, Aalten) beoordeeld. Haar vermogen en reflexen werden met 75 punten gewaardeerd.

De dochter van Uricas van de Kattevennen en het 1.40 paard Cianne (v. Tangelo vd Zuuthoeve), Royal Highness CMS (fokker M. Soetekouw, Mariënheem, geregistreerde B. Derksen uit Steenderen), kreeg 75 punten voor haar exterieur en 80 voor het springen. Voor haar reflexen en vermogen kreeg zij 80 punten.

De eveneens tot ster verklaarde Fonnieke PLZ (Foncetti vd Heffinck x Kalaska de Semilly, fokker P. Leenen Lomm, geregistreerde C. Wernsen, Lunteren) verdiende 70 punten voor het exterieur en 80 voor het springen. Voor haar vermogen kreeg ze zelfs 85 punten.

De hoogste punten van de dag en een uitnodiging voor de NMK waren voor Rolonia (Lingo vd Watermolen x Vingino, fokker en geregistreerde J. Wensink uit Eerbeek). Voor het springen kreeg zij 85 punten, waaronder 85 punten voor techniek en vermogen, en voor haar exterieur 80 punten. Speciale felicitaties aan de familie Wensink, zij zijn al vanaf het eerste uur klant bij ons!

Nogmaals felicitaties aan alle betrokkenen en we zijn dankbaar voor het in ons gestelde vertrouwen.