Succesvolle stamboekkeuring in De Steeg!
09-04-2024 Eveline Oosterveld

Succesvolle stamboekkeuring in De Steeg!

Op vrijdag 3 mei organiseerde het KWPN een stamboekkeuring bij ons op het terrein. Er waren mooie resultaten voor de merries die bij ons getraind zijn. Bij de dressuurmerries behaalde Royal Irene SK (Kilian x Rhodium, gefokt door de heer en mevrouw Soethout uit Didam en in eigendom van mw. T. Arentz uit Oosterbeek) haar sterpredicaat met 75 punten voor exterieur en 80 punten voor beweging. Dezelfde punten werden toegekend aan Rosalind (Taminiau x Uphill, gefokt en in eigendom van de familie Hendriks uit Hoog Keppel), waardoor ook zij het predicaat ster verkreeg. Rhodiaroosje (Lord Europe x Negro, gefokt en in eigendom van mw. Vd Pol uit Ruurlo) behaalde zowel voor exterieur als beweging 75 punten, wat ruim voldoende was voor het sterpredicaat.

Bij de springmerries waren Ravenna van de Kraketonne (Verdi x Wittinger VDL, gefokt en in eigendom van Spruyt Holding uit Epe) en Rezy Viola (Liverpool x Kojak, gefokt en in eigendom van B. Derksen uit Steenderen) de uitblinkers. Deze merries behaalden 75 punten voor exterieur en 80 voor het springen. Voor hun techniek en reflexen scoorden ze beide 80 punten. Het sterpredicaat werd ook toegekend aan Rixy Viola (Tangelo vd Zuuthoeve x Lux Z, eveneens in eigendom en gefokt door B. Derksen uit Steenderen) en Ronja-Vanta (Cornet Obolensky x Nassau, gefokt en in eigendom van J. Smak uit Ruurlo). Rixy Viola behaalde 75 punten voor exterieur en 80 punten voor het springen. De schimmel Ronja-Vanta behaalde voor beide onderdelen 75 punten.

We willen alle fokkers en eigenaren nogmaals van harte feliciteren met de behaalde resultaten! Deze dag was wederom een groot succes dankzij de hulp van allen die keer op keer voor ons klaarstaan: Stephanie, Beau, Benn, Miquell, Merle, Benthe, Viggo, Mila en Dekstation de Havikerwaard!