Arrivi Derci-S Z

Arrivi Derci-S Z

Aganix du Seigneur x Zandor Z

Arrivi Derci- S Z is een zoon van Zangersheide ster Aganix du Seigneur (Ogano Sitte x Chellano Z). De opvallende vos speelde onder Jos Lansink met 1.60 obstakels. Helaas zorgde een blessure ervoor dat er aan die carrière voortijdig een einde kwam. Daarna bleek snel dat hij als dekhengst van onschatbare waarde is. Grand Prix paarden Agana van het Gerendal, Alanix Hero, Atlanta Hero, Oak Grove’s Americana, het zijn maar een aantal nakomelingen uit zijn eerste twee jaargangen die uitmuntend presteren. Gezien de afstamming van Aganix is dat geen verrassing, want met Ogano Sitte, Chellano en meerdere 1.60 paarden uit de moederlijn, is zijn bloedopbouw meer dan interessant. Diverse stamboeken toonden hun enthousiasme voor Aganix du Seigneur door het goedkeuren van een groot aantal van zijn zonen.

Aan moederskant zien we fantastische hengsten op rij: Zandor Z, Diarado en Concerto II. De oma van Arrivi Derci is Jarada-Loubos. Zij sprong zelf op Z niveau, zet haar carrière nu voort in het buitenland en is de halfzus van de 1.45 springende Nero van de Hagenhorst. Verderop in de moederlijn zien we meerdere 1.40- en 1.45 paarden. Zijn Holsteiner moederlijn 6893 is tevens de stam van de Grand Prix paarden Cash, All Star, L.B. Castello, Chambertino, Casario I & II en Fascination.

Arrivi Derci is een hengst met veel energie, heeft altijd zin om te werken en beschikt over een super instelling onder het zadel. Op de sprong heeft hij zeer goede reflexen en toont hij veel vermogen. De Aganix- zoon heeft daarnaast een fijne galop met zeer veel balans.

  • Kleur: Bruin
  • Schofthoogte: 165 cm
  • Leeftijd: 3
  • Stamboom: AES
  • Predicaat:

Kosten

€ 600,- exclusief BTW en verzendkosten

Neem contact met ons op
Fotogalerij (2)

Stamboom

Aganix du Seigneur Ogano Sitte Darco
Ialta Sitte
Cadix du Seigneur Z Chellano Z
Atlanta Sitte Z
Zadiaco-S Z Zandor Z Zeus
Sprehe Padua 40
Jarada-Laubos Diarado
Chick Z