New Orleans

New Orleans

Blue Hors Farrell x Jazz

Dit dekseizoen hebben wij het voorrecht u de bijzondere dressuurhengst New Orleans aan te mogen bieden. Aan moederskant heeft dit paard een bloedopbouw van uitsluitend stempelhengsten: Jazz, Ferro, Ramiro en Doruto. Met dank aan zijn hoogbenigheid, langgelijndheid en zijn prachtige front is deze zwarte hengst werkelijk een plaatje om te zien!

Aan vaderskant zien we één van de populairste hengsten uit Denemarken van dit moment; Blue Hors Farrell (Fürstenball x Dacaprio). Farrell loopt met goede resultaten op PSG/ Inter I niveau met zijn Deense amazone Nanna Skodborg Merrald. In Oldenburg, Hannover en Westfalen werden al meerdere jonge Farrells goedgekeurd. Zijn nakomelingen vallen op door hun rijdbaarheid en elasticiteit.

De moeder van New Orleans is een uitzonderlijke merrie. Als jong paard liep zij een IBOP proef met een indrukwekkende score van 91,5 punten. Voor haar draf scoorde zij de ultieme 10. Haar moeder Tavita Platinum is de grootmoeder van verschillende goede sportpaarden; Eros Easter (PSG/Inter I), Grandeur A (Lichte Tour) en tweemaal een Z dressuurpaard.

Onder het zadel toont New Orleans zijn kwaliteiten voor het grotere werk. Hij heeft drie goede basisgangen en een zeer goed achterbeen. In oktober 2021 won hij de Equisport Cup voor driejarigen met maar liefst 90 punten. In 2014 won zijn moeder deze prijs eveneens en wellicht wint u deze Cup in de toekomst met een nakomeling van dit fenomenale paard

  • Kleur: Zwart
  • Schofthoogte: 1.68 cm
  • Leeftijd: 4
  • Stamboom: KWPN
  • Predicaat: D-OC

Kosten

€1.000 excl. BTW en verzenkosten

Neem contact met ons op
Fotogalerij (2)

Stamboom

Blue Hors Farrell Fürstenball Fuerst Heinrich
Maradonna
Desert Rose Dacaprio
Warina
Gita A Jazz Cocktail
Charmante
Tavita Platinum Ferro
Levita